Digital udskrivning indvirkning på moderne tryksager

Hvis du nogensinde har brugt en af de gamle matrixprintere med rækker af huller for at fodre ream papir og behandlede konstant papirstop, så du har en idé om, hvor langt teknologi er kommet i den grafiske branche. Gået lange er dagene af lidt fuzzy tekst, og falmet grå billeder. Dagens udskrivningsprocessen er gået digitalt, og fordelen klart viser. Fra de slående klare billeder til glans af farverne viser digitaltryk alt på firmaets markedsføringsmateriale, brevpapir, visitkort og meget mere med så mange detaljer som et fotografi. Og den bedste del? Digital udskrivning har revolutioneret trykkeriindustrien for at gøre det muligt for enhver virksomhed, uanset om det har 10 ansatte eller 10.000, til at vise det samme niveau af kvalitet, som meget større selskaber med hvert stykke af trykte medier, og det kan være udført både hurtigt og billigt!

Stadig ikke klart, om forskellen mellem digital udskrivning og farve kopier på den lokale 24-timers shop? Den væsentligste forskel er kvalitet, som er bedst forklares ved hvordan digital udskrivning faktisk virker. Digitaltryk er faktisk en smule misvisende, som processen ikke gælder som meget til trykning, selv som det gør på måde billedet er overført til udskriftsenheden. Tænk på det på denne måde-med en traditionel kopimaskine (selv med den højeste kvalitet farvekopimaskine), når du placerer et stykke papir gennem maskinen skal kopieres, den deraf følgende sider kan altid kun være så god som oprindelige i hånden. Det betyder, at hvis du har en lille folder hvor du holdt i din hånd eller et støvkorn på kopimaskinen, sig vil røbe sig oppe i resultaterne. Med digital udskrivning imidlertid billedet, om det er tekst eller et fuldfarve foto, er taget direkte fra en computerfil og output via udskrivningsenheden. Slutresultatet vil være så god som oprindelige hver gang, fordi der er aldrig en fysisk stykke papir bliver kopieret.

Det ser ud som med teknologi denne idiotsikker, alle ville være at bruge det, men der er tydeligvis ikke tilfældet. Ifølge ThePrinters.com, et selskab med speciale i digital udskrivning, trykkeriindustrien har forblev bag de gange, når det kommer til digital udskrivning. Nyere højhastigheds digital udskrivning enheder har været i stand til at fremstille enkelt og multi Farvebilleder for over et årti, men mindre end 5% af trykkerier har faktisk installeret disse enheder. Der er ca 30,700 trykkerier i USA alene efter 2006 amerikanske industri & Market Outlook af Barnes rapporter, så det er svært at forstå, hvordan sådan en stor industri kan være så langsom til at omfavne ny teknologi.

Måske er mængden af tid, det tager for den grafiske branche til at hamle op med de nyeste fremskridt forankret i sin lange historie. Dette er jo en proces, som har langsomt udvikler sig i århundreder. Woodblock udskrivning var allerede i brug i Kina af det sjette århundrede, og metoder var støt opdateret gennem årene med det største spring fremad gøres når Johann Gutenberg Tysklands opfundet trykpressen i 1400-tallet. Naturligvis stoppe fremskridtene ikke der. Ifølge Wikipedia opstod flere nyskabelser i slutningen af det attende århundrede, herunder en ny metode til at bruge gravering værktøjer, litografi og relief raderinger. Ved begyndelsen af det nittende århundrede, blev nye typer af presser fremsat som var langt mere holdbart end noget produceret indtil tidspunktet. Velsagtens var en af de største fremskridt, i det mindste for hver dag forbrugerne, når Chester Carlson opfundet processen kaldet Xerografi eller fotokopiering, i 1937. Hans opfindelse betragtes som “teknologiske fundament af udskrivning i dag” ifølge PrintOnDemand.com.

Fremskridt inden for digital udskrivning gør det den bedste løsning for enkeltpersoner og virksomheder, der er på udkig efter høj kvalitet marketingmateriale til en overkommelig pris, og virksomheder som ThePrinters.com gør teknologien nem at bruge. Integrere internet med digital udskrivning virker som et naturligt skridt, og dette selskab tillader sine kunder at sende filer via FTP, elektronisk warehouse forskellige dokumenter, formularer, kataloger, osv. med mulighed for at redigere de lagrede data sikkert nødvendige online og print on-demand mængden af hver vare. Med kopier, der svarer til oprindelige hver gang, lave omkostninger, og niveauet af bekvemmelighed, hvordan kan du gå galt med digital udskrivning?