Er det muligt at gøre en levende fra HYIPs?

Dette er formentlig en af de mest stillede spørgsmål vi får. “Er det muligt at gøre en levende ud af HYIPs?” Svaret på dette spørgsmål er “Ja” og “Nej”. Lad os forklare.

“Ja” mennesker kan gøre en levende ud af HYIP investering. Hvis de har dygtighed drevet og evne til at inddrive fra store tab. I teorien er det muligt og ofte gange sandsynligt at gøre en god lever ($20,000-$50,000) pr. år i HYIP arena. Problemet er imidlertid, at for at gøre dette, investor nødt til at tage en større risiko. Uden finansiel støtte i tilfælde af dårlig investeringsbeslutninger, mange enkeltpersoner ikke og bør ikke selv overveje at gøre HYIP investering en karriere. Dette bringer os til hvorfor dette spørgsmål også kan svarede “Nej”.

“Ingen” mennesker kan ikke gøre en levende ud af HYIPs, medmindre de er meget dygtige, og er allerede i en god økonomisk situation. Dette kan dog siges til aktiemarkedet og bond market investere så godt. Hvis du har en halv en million $’s så sikker på, du kan leve af den indtjening, du foretager i aktie- og obligationsmarkeder, eller henvende sig til de mere risikable HYIPs at tjene endnu højere afkast.

Punkt i denne artikel er at vise der normalt hvis du søger for at gøre en levende på HYIPs, derefter du formentlig ikke vil (og bør ikke) være stand til at gøre det uden at risikere en meget stor del af din formue. På den anden side er dem, der har en masse penge og ikke ønsker for at gøre en levende, da de har mere derefter nok midler at leve af, de mennesker, der kan gøre en levende ud af HYIPs. Hvis du er desperat og på udkig efter hurtige kontanter, så du skal ikke investere store summer af penge i denne arena, men hvis du er velhavende og søger at øge din rigdom og have det sjovt, HYIP arena kan være rigtigt for dig.

Til sidst, er de søger for at gøre en levende i denne arena dem, der sandsynligvis ikke, mens dem, der ikke ønsker at leve i HYIPs er som regel dem, der gør, men behøver ikke at.