Fem “Hvordan at være en bedre højttaler” artikler

En: Hvordan at oprette sydende tale og bog titler

Beskrivelse/kontrol: Skabe titler der fokuserer på, hvad de fleste mennesker vil hele tiden. Eksempel “Sådan Win Friends og indflydelse folk.” Lær fem måder at designe din tale og/eller bedst sælgende bogtitler.

Artikel URL:

Artikel Autoresponder: [email protected]

To: Hvordan du forbereder din tale del 1

Beskrivelse: De tre regler for at være en top studievært er: praksis, praksis, praksis. Den gode nyhed er, at offentlige taler er et håndværk, der kan blive undervist og lært. Gennemgå disse 14 top tips og derefter leje en tale coach.

Artikel URL:

Artikel Autoresponder: [email protected]

For det tredje: Hvordan du forbereder din tale del 2

Beskrivelse: Flyt fra nogen “ville have, coulda, shoulda” tænkning. Ikke vente på det perfekte tidspunkt – bare IT! Husk, der er ikke rigtigt tid til at begynde at skrive deres indlæg eller starte din engelsktalende karriere.

Artikel URL:

Artikel Autoresponder: [email protected]

For det fjerde: De ti vaner af yderst effektive højttalere

Beskrivelse/kontrol: Vellykket højttalere ikke gør alle de rigtige ting hele tiden. De tage ofte risici og risiko bombningen. Men alle top højttalere tage daglige indsats, at bevæge sig mod deres mål med mange justeringer. Her er ti måder at være en meget effektiv højttaler.

Artikel URL:

Artikel Autoresponder: [email protected]

Fem: Ti Fatal fejl ofte fundet fra podiet

Beskrivelse/kontrol: Effektiviteten af en tale er om publikum nød det og fundet det nyttigt. Snakken påvirke deres adfærd positivt og produktivt når de vendte tilbage til deres arbejdspladser? Tjek denne artikel en top ti liste på fatal fejl fra podiet.

Artikel URL:

Artikel Autoresponder: [email protected]

OPHAVSRET: © 2004 af Sandra Schrift. Alle rettigheder forbeholdes

Publishing retningslinjer: Du er velkommen til at offentliggøre denne artikel i sin helhed, elektronisk eller på print fre * e gratis, så længe du har min fulde signaturfil for ezines, og min hjemmeside adresse () i hyperlink til andre websteder. Behage sende en høflighed link eller en e-mail hvor du publicerer til [email protected]. Tak.