Hvordan mest millionærer får at være millionærer…

Hvorfor så mange mennesker hævder, at penge er ikke vigtigt? Hvorfor er der denne opfattelse, at ønsker penge en eller anden måde gør dig et dårligt justeret dårligt menneske? Det er sådan en mærkelig tankemønster ikke du tror?
Ønsker flere penge i dit liv betyder ikke, du er en dårlig person. Det betyder ikke, du er grådige enten. Det betyder blot, du vil have mere ud af livet. Du vil mere frihed. Du vil have mere sikkerhed. Du vil have mere sjov. Uanset hvad det er, ønsker du bare mere. Penge er blot simple middel til dette formål.
Jeg hakke jeg Lad katten ud af sækken, men Thats hvad dette hele hjemmet business gig er alligevel. Nogen sælger du på tanken om, at du kan gøre tonsvis af penge arbejder fra hjemmet som en selvstændig entreprenør eller distributør for dette selskab eller at. Og det er ikke, at du nogensinde købe ind det løfte, som den hjem virksomhed sælger, men du tager et spring af tro og give det en chance.
Vi starter små, måske $20 til en bog om fast ejendom investere. Jeg ved min første børste med den tanke, at jeg kunne være uafhængigt rige arbejder hjemmefra var da jeg stødte på en annonce for ebook Googlecash (hvis du ikke ved hvad jeg taler om netop gør en hurtig google-søgning). Ideen syntes så nemt og så lav risiko jeg regnede hvorfor ikke give det en chance.
Det var begyndelsen, næsten et år siden. Her skriver jeg nu at du om mit hjem business oplevelser. I tid, har jeg købt en lejlighed bygning og lærte næsten alt der er at lære om starter og kører en virksomhed fra hjemmet. Og gæt hvad? Hvis du ikke har fanget denne endnu, uanset hvad annoncerne, der fortæller dig, er ingen hjem virksomhed så enkelt eller så billige som anno domini vil have du tror. Men jeg sidespring.
Lad mig komme til sagen selv. Lad os diskutere titlen på denne lille artikel. De fleste millionærer blive millionærer ved at starte en lille virksomhed, gemme deres indtægter og så investere. Det er virkelig så simpelt. Lad mig sige det igen, alt du skal gøre for at blive millionær er starte en lille virksomhed, Gem, og investere.
Så, hvad gør millionær se ud? Nå, de fleste er i deres tresserne og bor den samme type hus, at du og jeg lever i. De ligner os. De kjole som os. De er os. Den eneste forskel er, de har en hel masse flere penge i banken.
Her er en kendsgerning, som jeg håber vil hit hjemme. Der er dobbelt så mange millionær små virksomhedsejere, end der er millionær læger eller advokater kombineret. Så hvis du ejer et hjem baseret virksomhed eller du tænker på checke ud nogle legitime hjem baseret forretningsmuligheder og derefter din på rette spor. Bare holde fast i det og giv ikke op!
Husk de fleste millionærer er ligesom dig og mig, de er hjem business iværksættere.