Kan du virkelig gøre $1000,00 en dag med Data Entry programmer?

“Kan du virkelig gøre $1000,00 en dag med Data Entry programmer?”

Jeg må indrømme, at denne aftale betyder lyder som et fupnummer. Jeg mener, hvordan kan du gøre penge at gøre noget så simpelt?

Svaret er teknologi, mine venner. Det er rigtigt gode gamle internettet og den teknologi, der kommer sammen med det er at hjælpe mennesker med denne helt nye data entry forretning.

Hvad skal du gøre?

Tja simpelthen alt hvad du behøver at gøre er at udfylde online-formularer for internet detailhandlere, der ikke har tid til at gøre det selv. Hele data entry business er blevet opfundet for nylig for at udfylde et hul i markedet. Det er et godt tidspunkt at blive involveret som satserne er stadig høj, og du kan tjene nogle store bukke.

Hvad bestemmer, hvor meget vil du gøre?

Mængden af penge, du foretager, afhænger af antallet af formularer du udfylde og indsende efter anvisningerne på de fleste af webstederne, de mere du fyld i, jo flere penge du vil tjene. Virksomheder i involveret betale forskellige provisionssatser, så dette vil påvirke hvor meget du gøre. Du vil altid modtage mellem $25 og $75 + hver gang du henvise en ny kunde til deres hjemmesider! Så de flere former du udfylde og indsende, jo mere du hjælper disse virksomheder, sprede budskabet om deres produkter, og mere profit du hjælper dem generere, og jo større andel i overskud vil du modtage!

“Hvordan og hvornår du få betalt”

Du får udbetalt ved Clickbank hver 2 uge og de betaler dig straks. Jeg har personligt været en clickbank købmand for mange år og fint så ekstremt pålidelige.

Programmet er åbent for alle. Det hjælper, hvis du har et et helt sted i hjemmet til arbejde, da punktet er mængden af data du indtaster bestemmer $$$.

Jeg kom 2 af programmerne og fandt dem både pålidelig og let at komme i gang. Jeg er ikke en hurtig maskinskriver men formået at tjene nok i en uge af dataindtastning. Jeg må indrømme, det ikke er for mig, men hvis jeg har brug for det igen jeg ville ikke tøve med at gå tilbage til den.

Jeg tilbragte 3 dage på udkig gennem alle data entry sites på nettet, og efter søger gennem fora og trawlfiskeri omkring steder kom til den konklusion, at denne ene var bedst. Det var helt sikkert ok for mig.

Jeg ønsker dig held og lykke med din venture i indtastning af data. Som de siger, “får det mens det er varmt”

Jeg ønsker dig succes med det.