Kontantforskud

Et kontantforskud er et lille lån, som gives for en kort periode. Det vil typisk have en grænse på omkring $1.500, og de fleste virksomheder vil ikke kræve kredit kontrol. Mange mennesker, der tager ud kontantforskud gøre det for at have penge mellem paychecks. Lånet vil normalt blive givet kontant og vil blive sikret ved en post-dateret check. På den dato, hvor kviklånet formodes at være betalt tilbage, långiver vil forsøge at hæve penge fra låntagerne konto ved hjælp af checken.

De fleste kviklån selskaber opererer i små butikker, men de er ofte finansieret af større finansielle institutioner såsom banker. Mange banker tilbyder også en lignende tjeneste, som er kendt som en direkte indbetaling forskud. Fordelen ved kontantforskud virksomheder er, at de henvender sig til folk, der ofte ikke kan låne penge fra bankerne på grund af dårlig kredit eller andre spørgsmål. Fordi nogle mennesker har dårlig kredit, banker anser dem for at være en risiko og vil ikke låne dem penge. Men, dette har forladt åbne et stort marked, som kviklån selskaber har tappet ind i. En god hjemmeside, som har oplysninger om kontante forskud kan findes på www.advanceloan.net.

Der er en række forskellige tjenester, der tilbyder kontantforskud, og disse omfatter bonde butikker. Mange virksomheder vil holde titel til din bil eller en anden værdifuld stykke ejendom, indtil lånet er betalt fuldt ud. Da brugen af internettet fortsætter med at stige, mange mennesker er nu at få kviklån online så godt. Mens disse lån er bekvemme, har de været genstand for kontroverser. De er velkendte for deres høje rentesatser, som kunne være så højt som 240% APR. Mens dette kan lyde højt, det måles i to uger, eller den tid, der kræves for låntagere til at betale tilbage lånet.

På grund af disse høje renter, kontantforskud selskab er altid garanteret at komme tilbage flere penge end det lån ud. Selv hvis låntager beslutter ikke at betale, kan virksomheden køre checken gennem deres bankkonto og få det til at blive overtrukket. Låntageren vil så skylder penge til både banken og kontantforskud selskab. Mange mennesker, der tager disse lån komme ind i, hvad der kaldes en “ond cirkel,” hvor de låner penge mellem paychecks, og er tvunget til at betale det tilbage, når de får betalt fra deres job. Fordi de ikke har nogen penge, når de betaler tilbage lånet, de er tvunget til at tage en anden kviklån.

Bankerne har også været stærkt kritiseret for at finansiere kviklån selskaber, mens samtidig afvisning af de samme kunder, der kommer ind i deres egne kontorer for at få lån. Det ser ud til mange, at banken forsøger at drage fordel af en voksende industri og samtidig beskytte deres egne aktiver mod tab. lån billigt penge Til trods for den kritik, der er rettet mod sektoren for kontantforskud, fortsætter den med at trives. Disse lån bør kun anvendes, når du absolut har brug for dem. Mange mennesker, der bruger kviklån bliver afhængige af dem, og det er vigtigt at være ansvarlig, når forvaltningen af din økonomi.